Khamis, 30 Julai 2009

Orientasi sm sains biologi 2009/2010


asalamualaikum wbt....kepada semua rakan bloggers..rasa nyer lama dah i tak post kan..akhir skali pon post pasal pesta konvo yg kita org perfom mlm tu..hehe..

hari tue bertarikh 24 julai 2009 i the penGaraH ProgrAm utK orientasI baRU pElajR Bru sRjAnA MUdA saInS ( SAinS BIoloGi ) telah MengaDAkan oRiEntasi pkD PLAjar2 Baru..kita ORg buat kat pantai tok jembal jew..walaupun pd hakikat nye nak buat di tempat yg vogue (maksudnye luar dr umt la ) tetapi di sebabkan byk hal2 yg tak dapat di elakkan so i prefer buat je kat pantai tok jembal sekitar area umt..jimat la sket kan..nasib baik la ada bendahari yg pandai buat budget!! pas nie mana2 pengarah yg nak cr bendahari pi la cr bendahari sy tu okay..heheheh...

program tu kita buat dr pagi sampai malam di mn smua fasi n plajar terlibat..pagi tu kita org buat 2 games termasuk la LDk n permainan contra king dan queen..best gak game nie di mana yg lelaki jd queen n yg pompuan jd king..cintra la..pas tu jam 12.30 kita org balik dulu mandi n rehat la.. yg kaum adam pi sembahyang la mnkala pompuan just relaks...huhuhu.. jam 2.30 ptg program disambung lg dengan 3 games yg di susun atur oleh arief, aina, and priya..huhu..antaranya games cell wall, aquatic and ntah apa satu tu lupa daa....hehehe..pd mlm plak kita org buat mlm kebudayaan di mn semua plajar hrus membuat persembahan di depan lecterur n senior tahun 2/3 hehehe..best gak ada yg blakon..nasyid, dikir barat n byk lg la..terhibur gak kita org semua..mlm tu jugak kita buat skali penyampaian hadiah n key chain kepada semua plajar baru..n tak lupa kepada en farid n sepupu nyer yg sanggup dtg utk memeriahkan aturcara program..thanks skali lg..huhu.. lepas nie program yg terdekat adalah program berbuka puasa bersama jabatan yg akan di kendalikan oleh mr helmy sbgai pgarah program...nanti kita tolong plak helmy ok...so tak de apa lg nak aku taip..nanti aku post brita2 terkini..daaa...salam!~~~
nie time senam pagi bersama fasi n peljar baru...time ni di conduct oleh lynn n fatin ok..buat lagu nobody nobody versi poco2 tau..wahahaha gelak2 sambil berpoco2 wakakakaka.....


nie helmy dengan komited nye juga dtg walau pun pd masa yg sama dia nak bertolak ke UTP utk pertandingan debat alam sekitar peringkat universiti.....gud luk helmy..sebelah nyer mr luqmn the photographer..hehehehe

gambar nie aku dgn budak2 1st year...walau pun hujn renyai2 time ni semangat itu tetap ada..go..go...go....hehehehe
ikot...jgn tak ikut...nobodyyy..nobodyyy...hehehehe semua ikut fasi okay...huhuhu....sem nie budak laki 15 org je n pompuan dlam 60 org huhu

setelah seharian berhempas pulas melakukan aktiviti yg menarik..hah nie lah muka muka yg penat n happy je walaupun terpaksa meluangkan mas hinng ke petang..thankz uolsss ikhlas dr paparazie the pengarah program ok...jumpa lg....

4 ulasan:

rizz berkata...

wah orentasi

Rezz Fukumoto berkata...

yer la...penat gak buat..tp yg penting enjoy right??

syazwaney berkata...

tahniah rezz. prentasi kt best!!

Rezz Fukumoto berkata...

yuhuuuuuuuuuuuuuu

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!