Isnin, 9 Mac 2009

trip to putrajaya

akum...nak tau tak khamis lalu kita org seramai 36 termasuk puan rozita pi putrajaya tgk pertandingan akhir pidato bahasa melayu piala timb perdana mentieri . pergi balik je time tu..bertolak malam khamis dan kembali sabtu jam 10.00 pagi..penat nye lah..tp tak pe best la....


ni gambar depan masjid negara k..time nie nak tgu member yang lain dr pi breakfast tau..huhu time ada masa nie bergambar la japp..
nie ngan nasrul..hehe..wah ko plak tgk kat mana tu?? tgk depan lah nas!!!~~~~jaga2 nant jatuh kat air blkg tue..
din...cepat senyum huhu..nant bas bg tinggal kita bah!!~~~~ hehehe mana helmy din??? huhu


wah nie langsiak 2 org nie asyik membebel je kat bas..ku sumbat kang mineral water bru tahu..huhu.tgk aku diam je ngan syafik kan..hhehehe.siap peace lagi~~~nak mak nenek lah u olssss

time pi tu aku duduk sebelah syafik..huhu..muat la!!! tp syafik nie tido boleh tahan gundah jugak bah...tp tak pe...kita org duduk bhgian blkg skali.bru best kan~~
  1. rizz
  2. din
  3. nasrul
  4. james
  5. po-gee
  6. helmy
  7. syafik
  8. hamka
nie antara nama budak umt yang pi k. yang lain tu nant i gtau hehehehehe



4 ulasan:

rizz berkata...

haha ade same name with me lak hiksss.btw x lelepak kl jap ke

Rezz Fukumoto berkata...

ye nanti lah k

Jal berkata...

g putrajaya x ajak pun..... klu x bleh lepak n claim blanja dr rizz.... uhuhuhu

Rezz Fukumoto berkata...

alah lupa lah....nanti ah k

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!