Rabu, 28 Januari 2009

TEmaN seJati SENtiaSA DihaTi

~~Macam pernah dengar kan tajuk yg aku bg nama tue..teman sejati tu sentiasa di hati..tp kalau bukan teman sejati tu sentiasa kat mana?? pikir sendiri k!!! hehe..
buat pengetahuan korg time nie aku bru je hbis debat ngan kawan2 demi aku..walau pun aku tak perform sehebat mereka tapi usaha tu ada..haha ('',)..~~~~~
krg nak tau tak saper teman sejati sentiasa dihati sy time cuti nie..nanti ah aku bg tengok gambar mereka!!! korang kenal depa nie!!! hehe...sapa tak kenal mmg nak kena hentak ah ngan aku!!! kejam nye aku..tp still baik kan..huhu..malas ah nak bermadah panjang lebar nie..tgk je lahh

hah...ni teman dari pagi sampai malam sampai aku tertidor huhu..nama dier radio!!! hehe..berfungsi ler sesangat dier nie time cuti nie..byk gak aku dapat info2 semasa melalui die nie...so kepada sesiapa nak pinjam dier nie pinjam ah kat pemilik sebenar nyer k..bilik 206-2 hehehe...









ni plak yg berbaju merah + kuning nie teman no 2 aku..dier byk gak membantu aku dari segi lapar nie..tgh malam, subuh,tgh hari dan sentiasa akan ku guna budak nie...ye lah kan time2 cuti nie mana der kedai buka..ada pun mlm je lah..sapa brani pi kuar mlm2 nie..nanti kena rogol sapa susah!!! (oppS!! statement)..terima kasih maggie!!! nanti aku bg ko award k!!!





hah nie bukan teman sejati tapi teman menyeksakan huhu...aku rasa semua yg ambik benda nie mmg akan cakap mcm aku!!..dier nie tak pandai lah hbis2 aku selesaikan..dah nak masuk 3 hari dah aku buat..tp tak gak pandai siap2..dah le kena hand writing...huhu rasa nak tecabut je my tangan lah!! tp akhirnya kini pasti (ala-ala lagu anita sarawak) siap gak..(cover DepaN jeRR!!)huhu...yg lain mesti tak siap g kan...huhu

ah ni just nak share ngan u ol!!! ni lah keadaan cafe baru yg time cuti tu le...mmg sangat kurang org..bley di hitung ngan jari..tapi best per nak download pon kejap je..tak le lama sangat seperti keadaan biasa kan!!..sapa tu baju biri tu..kalau sapa dapat teka aku blanja makan!!! hehe..teka ahh

ok lah u ol'ss paparazi_87 nie nak out dlu..coz ada keje sket nie..salam~~~~~huhu~~~~~~

8 ulasan:

helmy berkata...

owh tu lah die erk teman sejati ko semasa cuti nie...huhuhu

Rezz Fukumoto berkata...

yer helmy..dah korg balik kan..terpaksa ah aku team ngan dier!!!

DzuLagiL berkata...

maggi...boikot!!!

angel21 berkata...

ngongot la ko rezzz.....heheehe.mcm-mcm la ko.ko g latihan ker.dorg x balik ker?ic...xperla smoga bhagia beb

Rezz Fukumoto berkata...

maggi..alah boikot gak ker....matiah aku...

Rezz Fukumoto berkata...

ye tak balik...ada lah latihan debat..huhu..ko je tak pi!!!hehe ye lah semoga berbahagia!!

dhame berkata...

beli la mee ruski!!!!

Rezz Fukumoto berkata...

alah mee ruski mahal ler..baik aku makan mamee huhuhu!!!
nanti aqku minta ko lah sebungkus!!

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!