Selasa, 27 Januari 2009

bosan ke best!!!


asalamualaikum!!!
huhu..bukan nak menangis mahupun ketawa...
tapi hakikat nyer aku merasa perit sekali mengharungi kehidupan sebagai seorang pelajar!!
bru ku tahu pengorbanan itu benar2 berharga..ler bermadah la plak...
saja jer nak gtau bahwa boring nyer lah kat asrama dalam 2-3 hari ni...tak tau dah nak wat apa kan..asyik asyik bangun,tidor,makan,tidor & makan lg..
itu pun makan makanan regular kat asrama je..kedai mkn kan tutup!! apa lg maggi je lah!!!...tp bukan aku sorg je k, ramai lg ada jjj,hamka,wani,hamdan,nas & bebudak yg lain.rasa2 nya lah time nie mcm umt nie tak wujud coz tak ramai yg ada.kalau malam pun wireless dapat di kira ngan jari!!! hehe..tak pe r lg pun wireless laju giler!! kejap je kalau nak download apa2 kan!!...tp sunyi ah..k ah tu je pon nak ceta..nanti aku continue lg!!..bye..akum

7 ulasan:

DzuLagiL berkata...

salam,
skali skala apa salahnya...

Rezz Fukumoto berkata...

bukan skali skala dah berkala-kala!!!! huhu...

prasasti_puteri berkata...

~aku balik bah...~
~ber Chinesse New Year kunun....~
~biasalah tu kan d asrama....~

Rezz Fukumoto berkata...

ya lah tu prasasti puteri huhu

Cik Jijah berkata...

haha..jgn bimbang..mlm ni aku akan memenuhkan kafe...
hahaha..(gelak keji)..

Rezz Fukumoto berkata...

kalau ko bukan lagi memenuhkan tapi meriuhkan kafe..huhuhu..suara ko sorg bley samakan dengan 10 org kan jijah huwa..huwa!!!

+ iNaMoRaTa + berkata...

haha..
kena terima hakikat menjadi pelajar sabah di bumi semenanjung..hik3..

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!