Jumaat, 23 Januari 2009

KuaR REramai!!!!

sempena menyambut tahun baru cina kali nie, seperti saya and bebudak yg rumah jauh nie terpaksa ah duk kat asrama jer..tak balik pun..huhu tp tak per boleh jer duk asrama bkn masalah pun, just kureng kawan ah..biasa ah lumrah student mcm tue.kena terima jer kan.tp bg aku it's okay jer.no hal...

so seperti biasa selalunya cuti sem nie aku sebok jer menghantar kawan2 aku balik tp sampai kat pak guard je lah..tak larat nak hantar sampai rumah dorang kan..tp lain plak kali ni aku n housemate aku tak lah menghantar kwn2 aku tp just teserempak time kita org jenjalan pi MBKT. Antara yang kita org jumpa adalah Nasir & frend (Roomate Aku) , pas tu jumpa ah c helmy & fauzee yg tgh mengedikz tgu bas dorg. pogee punya bas bertolak awal dr helmy.so dier naik dulu lah. c helmy lama lg nak naik jam 9.30 so memandang kan jam dah jam 8 kita org pon pi lah nak makan kan...perut pun dah lapar nampaknyer. so kita org pi ber lima la.aku,helmy(cacing),hamdan,naim & c hairi..naik keta ah..pinjam jer...free ah huhu...so kita org pon pi ah makan kat tempat nie..(nanti ah korg tgk susah nak cakap tempat makan ni, bahaya siot)..so tgk ah..hehehe
ni aku ngan hairi..dier nie kuat makan..aku bru mkn 2 ketul dier dah makan 5 ketul...huhuhu..so sapa jalan ngan dier jgn mkn kfc k..(naim yang blanjer!!!)
ni lagi gedik2 yang memang gedikz!!!! tu lah yang badan macam raksasa tu yang kita org hantarrr...dier yg paling lambat naik bas!!! huhu...dier time ni bru jer hbis makan 15 ketul ayam huhu..dier ni diet lah!!!( eh kepala sapa tu!!!!)----alah naim air tue tak sedap lahhh!!


ni makan ker main2 makan!!! ku sumbat kang fries tu sekilo bru tahu...time ni tak de org..entah lah org bosan kot mkn kfc...huhu..kmi nie terpaksa jer mkn..dah kedai lain tutup kan..so!!!!

ni merupakan favourite aku lau pi kfc..biar tak mkn ayam janji benda nie ada..suka ngan yg warna kuning tu letak bebanyak!!! din pon suka mknan nie, tp dier time nie dah balik kedah huhuhu!! lain kali la din naim blnja ko plak k!!!!

time tu aku mkn nie jer seketul coz aku kan jaga pemakanan aku..bkn yg mcm 4 org tue asyik melantak jer semua.aku rasa kalau aku goreng batu ke kayu ker mcm ni mesti dorg mkn juga..huhu..
apa2 pun bukan nak bg jeles sesiapa,but saja jer nak gtau semangat persahabatan antara kami semua walau pun ada yg balik ada yg tak balik tetapi semangat tue tetap ada.itu lah yg sebenarnya yg kita mau kan...so nex entri sy post akan dtg k..asalamualaikum!!!!



5 ulasan:

syazwaney berkata...

boyCott!!!1

Rezz Fukumoto berkata...

alah wanie diam2 jer...pssst!!!! last da nie

+ iNaMoRaTa + berkata...

wah3..
pandai ba c rez ckp smnjung..
hahaha..
knpa xda org mkn kfc???..
sbb org boikot kfc..hehehe..

dhame berkata...

nak boikot pa?..
kfc malaysia xda salah ba..
penting aku kencang..huhu
nak mintak naim belanja lagi..
huhuh

Rezz Fukumoto berkata...

aku time nie makan sebab nak container nyer je..lawa kan..nanti nak hairi plak blnja heheheh

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!