Jumaat, 26 Disember 2008

opps!!! pelangi LAHH


akum semua...mcm na cuti ni?? buat per tu?? biasanya sy kalau ada cuti tak pi mana2 melainkan ada org ajak lah pi mana2 kan..mcm khamis tu course mate ajk pi sekayu tp by the way tak jadi di sebabkan masalah2 yg tak dpt di elakkan...so drg cancel lah..tak pe kita pi lain kali k.. cuti ni aku ada latihan tarian jer 3 hari...sambil blatih tu, senang2 kan lah tgn ni tuk update blog lg..tarian tu utk persembahan sempena genap stahun kuala terengganu di angkat sebagai bandar..kita org buat show kat DAtAraN SYAHbaNdAr kat KUala TErenGGanu...time dier sabtu nie lah jam 8 mlm...so sesiapa yg nak pi tgk dtg je dataraN tu sabtu mlm ok..ok lah lupa nak gtau i dah tukar layout tau..ialah asyik korang jer yg bertukar2 layout..aku pon nak gak..tp kali ni aku pilih layout like pelangi..tp mmg pelangi pon sje je...lawa kan..hehehe...to helmy bila nak tukar layout matahariku tu..jgn marah... ok lah i nak smbung latihan g ni..esok dah nak perform...ok akum..

Tiada ulasan:

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!