Sabtu, 27 Disember 2008

sempena malam ulangtahun setahun kuala terengganu

asalamualikum.....
hai u allll!!! pe khabar...sehat..mesti ah..
pada 28/12/2008 saya n sahabat2 persada tari khususnya dari sabah n sarawak telah di jemput khas untuk membuat persembahan...
yang telah pi pd hari tu wes (sbg kareografer nyer ) tina,dis,abg kimon, abg nol,aku, dila and DATIN intAn hehehe...
kita buat 2 tarian jer...tarian sabah & tarian sarawak...pas nie maybe abg tu ajak gi kot show tp blom di beritahu..apa2 pon kita org ucapkan sngat terima kasih kat krajaan negeri terengganu cos ajak kita....kita org balik jam 12 mlm time tu..best gak dapat jumpa penari2 lain dr kelab dancer di terengganu n jumpa gakz artis anis suraya yang famous dulu ngan lagu cinta tersimpul rapi..ingat tak... k lah nanti ah sy upload gambar kalau sempat...ni laptop kawannn...... hehehe jumpa g!!byee

Tiada ulasan:

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!