Rabu, 20 April 2011

mp3 dan polisi

2-3 hari ni jiwa kosong
ntah la..maybe exam dah nak hbis kowt
hehe....xtaw nak wat pe
pd hal keje byk je...
tp tgk dak2 lain rileks je..aku rileks gak la
mp3 n nota polisi sntisa bsaama...dah mcm adik bradik dahh


tu la lumrah kehidupan student...
x lari dgn muzik...semua sama..
mp3..mp3..mp3...

23 april ada stu lg program haruz dilaksanakan
AGM persadatari..slaku pgarah program
aku dah x sbr nak serahkan jwtn kat junior2

ni super junior..bukan junior psadatari ehh haha

gitu gak kwn2 lain..
riri, alep, lyn, sawal n khalil
jom sama2 lepas kan jawatan...
byk sngat amanat nak dibg taw kat junior yg bakal
mengambil alih tampok pemerintahn
lepas ni kita org x bkhidmat dah ngan umt..
huhu
pencen mudAA~~~(^^)


semoga kelab ni mjadi kelab yg paling aktif
kat umt..walaupon kami x jd student dah
kami sntiasa mengikuti pkmbgan
nya secara x langsung
sebab kami syg kelab nie....(^^)


selamat berjuang wahai teman~~~

2 ulasan:

MisZ Aien berkata...

uii...aku ingat gambar kamu tadi pose model... cuba korang bgambar pose model gitu dgn kamera dslr ka...msti lawa gila nie..siap buley kasi iklan lg..:)))

Rezz Fukumoto berkata...

aku taida bah dslr skunk ni..x mampooo lg nak beli...pinjam wany punya la kan...mcm? jom bgmbarrr nanty eh aukkk

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!