Jumaat, 25 Februari 2011

test, jom heboh n fyp

wah gitu...tajuk entri skunk ni 3 dlm 1..
haha...byk sngat nak citer kan..
satu2 aku citer... ok eh aku citer ni..

pertama pasal test...
ckp je psal test, aku paling benci bab2 menghafal ni
trutama yg susah tuk aku hafal walaupoN dh sejuta kali baca
erm..biasa la aku..bukn dak genius pon..biasa2 je bah...
minggu ni dah lepas 1 test..anatomi..5 bab yg masuk..
tp skali jawab..OMG..gugur jantung tgk soalan dier!
confirm2 la leh fail...adui..apa la nasib..
next test lak polisi...nex wek hari khamis..
tu lg la...nota byk nak mampus...kena la luang masa baca awal...
lepas tu asgment plak myusul...
kena wat survey la..analisis lg...nasib group aku tabah..
siap gak...hehehe...

next pasal jom heboh kat KT ni..
ni la pertama kali spnjg aku g ganu ada jom heboh..
pd kebiasaannyer mmg x leh buat kat Ganu ni
apsal ntah...x tau la aku...
mmg nak pi sngat..nak pi pon sebab nak tgk artis je..
tp aku tau dah..mesti sesak ngan rakyat jelata ganu ni...
tp harap2 esok dpt pi la...nak ajak din la...kui3...
mesti ramai org ngah terkinja2 kat dataran skunk ni... fuhhh

next...pasal fyp...
huhu.,,lega gak pasal fyp..sebab result semua dah dpt..
just nak edit itu, edit ini n sbgainyer,,,
my Sv suh plak buat slide tuk kwn sorg tu present kat UM..
aku dah la x buat lg...esok2 kowt lepas g jom heboh...haha
n 2 mac tarikh tuk antar draft final result...huh...
harus gigiHHH la buat bnda ala...huhu...
dan sian gak kat ayu, mush n suzana...
sebab depa x dpt result serotyping drg tu..
harap2 la method last tu working kan...adoii...



Tiada ulasan:

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!