Rabu, 9 Februari 2011

insan ketiga!!!


SALAM.....MALAS NAK UPDATE SEBENARNYER...
TP DAH SIGN IN NI..SO UPDATE JELA
PASAL TAJUK ENTRI NI...HMM
SEDEY2..
XTAU LA AKU NGAN ORG BECINTA NIE..
KEKADANG APY, KEKDANG SEDEY..
KEKDG MCM GILA POWN ADA...
ni nak djdkan citer la...bru je td jumpa kwn aku..kwn rapat gak la
dia citew kat aku pasal hbgan dier ngan BF dier...
dia sedey n bingung kowt... so aku dgn rela hati
dgr la mslah dier...sian juga aku dgr..tp satu je aku ckp kat dier
bila nak couple tu pikir2 la baik2....jgn pcya 100% dia tu single ke apa...slidik dulu
ala2 PAPARAzie.....hehe...
susahkan kalau BF/GF kita ada org lain..
n kita jd org ketiga....sngat susah n sakit..(kata dier la)
aku dengar je..aku bcinta pown x pernah kan...
hahaha...xper la A bkn nama sebnar..sbr je...
kalau de jodoh x kemana...
aku nasihat la dier....tumpukan study dulu...becinta tu kemudian...
bukan org larg kan..lepas hbis study bcinta la ko smpai 100 org ke...x de
org kesah pon...tol x..
aku harap dia x la nangis2 lagi lepas nie...smga ko tabah~~~





3 ulasan:

iksharizan berkata...

yup2, aku penah gak rase bab2 cinte nh.. sedih tol.. kesan die tak hilang2 sampai sekarang..

Rezz Fukumoto berkata...

iksharizan: tu la..mcm mana nak bg hilang eh?

amar_wakaka89 berkata...

bukan ko biasa main kayu 3 ke?

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!