Rabu, 17 November 2010

DIARI AZAB 18/11/2010


hari nie bangun awal lagi,,,,around 6.ooam...sebb busy nak g masjid solat hari raya,,,,,, hairi yg g bangun, siap dtg g bilik g!!! rumet rezz xde, ntah dah 3 hari x balik bilik...erm3!!! so berbekalkan semangat raya yang berkobar2,,naik la moto g masjid,,aku naik ngan WANN AZAB n HAiRI naik NGAn dhamEE,,,hamka ntah xdapat di kesan,, n nak ajak JAMES tp lupa la dia nON musLIm,,hik3,,so dia stay je kat bILIk dier,,,lepas smbhyg luangkn masa dengar kHUTBah lak~~ ada la dlm 45 minit,,ye ke,,ke 30 minit,,,xsure,,sebab x fokus n yg x tahan aku langsung x paham ada sesetengah ayat dia sebab ckp terengganu, so anggukkn je la tanda paham!!!

wah penuh gak masjid UNISza niey~~

hihi,,,ni muka tgh dengar khutbah,,,;p

mengenal diri : 'ermm nak g umah sapa la lepas ni'
wann : "ermm knapa aku azab ah"~~?? hehehehe
hairi:" ngantookk owh sa!! nda pa la raya juga~~"


nak dijadikan cerita diari hari nie langsung xde aktiviti dr jam 10 sehingga jam 6 petang,,,ingat nak joging sapa je ada? xkan nak joging ngan pak guard,,,so jam 7.30 malam dpt mesej dr wan sabah,,,mesej nyer: rezz makan x malam nie?? aku jawab: makan la x kan x ko lak nak bg aku mati kelaparan!!!! so tanpa menunggu lama, mesej james,, "james jom makan, kat bandar nak x?? n james reply,, james: ok gewdik!!! hik2... so ptg hingga kemalam tujuan nyer hanya makan, last2 mkn kat chicken rice shop je,,,,lama x makan kata azwan!! ahahah lawak2

jom makan!!!!.....kokokkkokokkkokkk!!!

ni hairi: org perak!! no phone o17.......hehe
ni james (bju hitam~master student), n sebelah dier wann sabah~
sebelah james DHAme @ hamdam....
ni hairi gumuk kuat makan,,tgk dia makan byk kn!!! hehehehe

ni sy suka,,,sedap popiah nyer!!!

lepas makan2 n borak2 kosong, destinasi seterusnye g mydin beli brg2 dapor n keperluan!! motip?? ye la kedai x bukak kat umt so haruz la membeli brg2 seperto makanan ringan segala!!
huh,,,penat2,,, so ni je tuk hari ni,,,
p/s: jumaat nie kuar g nak ambik dak2 umt yg balik!!! ish2....dah la pagi!! jam 4.00 pagi lak tu..

3 ulasan:

HiGHNeSS FiQ berkata...

salam..
thanks 4 visited my blog..
hehe..

tu r, Shark pun thn nih 1st tyme beraya di perantauan..

hehe~
zhu ni hazhijie kuaile~

Rezz Fukumoto berkata...

salam~~
yer sama2,,blog awk menarik!! hehehe suka sngat~
erm tu la mcm ni la beraya di perantauan kan,,,still happy dengan adanya kwn2,, kalau xde kwn2 erm sorg2 lah lagilah sedey kan~

cik madu ♥ berkata...

kem salam kat abg l0ng.......... :P

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!