Selasa, 16 November 2010

diari azab 16/11/2010

hari selasa 16/11/2010
7.00 pagi : bangun, penat semalaman main half life ngan rumet, hamka, nasrul!! aku byk bunuh drg!!!
8.00 pagi : cuci baju, cuci bekas makan maggi, dan mandi dan mengemas bilik!!! azab!!! busuk!!
12.00 : dengar2 lagu yg bru downlod semalam! ;p,,,laju je downlod bila xde org kan~~
2.00ptg : tengah memisscall org,kunun2 nak ajak makan la, semua x reply!! azab semua
2.15 ptg : pigi kadai luar nak beli mommom,,,tp malang kedai skit saja bukak!
so nasi ayam RM3.50 je ngan teh ais!!!
2.45 ptg : makan da,,so nak watpe?? nak g lab, malas la,,,akak master n yg laen xde...bosan!!
3.00ptg : p kafe kuza...sorg2 je,hairi ntah g mana ngan dhame!! bejalan je drg x ajak aku!! hangin la!
5.30ptg :balik g bilik,,,mandi segala, baung segala air yg boleh buang!!! ahahaha, toilet xde yg hot!! huh!
7.oomlm :santai kat bilik,,tgu rumet nak main game,tp xde balik2,,ntah g mana la dier?? ke balik??
8.00mlm : dpt msj dr jannah, n james!! jom g makan,,,,wan azab pown nak join tp lambat nak tggu dier...
8.20mlm : hujan lagi bumi ganu!!! berlari2 anak ngan jannah g kafe baru!!! tgu james ambik kete!!! sket g tergelincir!!!
8.40mlm : dlm kete!! sejuk hujan!~ ngah cr restoran yg lazat?? ada ke?? em, warung jugak jd pilihan!!! haram!!,,dah la mahal, n xsedap!! sedap g aku masaKKKK!!!
8.50mlm :semua dah dpt makanan masing2!! wah nmpak mcm sedap~~ rasa~~erkkk setengah bintang dr 10
9.15mlm :dah balik,,singgah farmasi [james beli pcucimuka], singgah 7E nak beli air[naik 30sendah]
9.30mlm :james antar aku g asrama, then drg g pkp ada latihan debat diraja, aku xjoin! malas r!
so aku balik bilik jap, then kemas2 pa yg patot..smbhyg jap~ n melangkah ke kuza!! on9!!
1.05 pagi : hamka call!! rezz mana ko?? ni ayam KFC..kak KAMA blanja!! hehe [yeah ada ayam!! tq!!]
3.30 : tgk kat fb, hairi ON( lagi!!!! erm biar r,,nak balik!! ZZzzzzzzZZZ,,,,kat kuza xde org!!! ada hantu!!
lekas la balik!!~~~(**),,,,

Tiada ulasan:

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!