Rabu, 3 November 2010

ada aku kesah

post kali nie sngat pelik..
pelik ke??
ntah la...rasanyer nak dekat2 exam ni byk sngat maslaah
yg timbul...(^^)
mcm na nak ckp eah...
yer la, mana nak exam, fyp g, n mana program yg byk g..
adakah disebabkn benda nie aku x mampo nak teruskan hidup??
mana konflik g..yg semakin menjadi2..ntah la
aku x tau mana salah n silapnyer...(kekadang mcm nak je aku tanya direct..apa masalah ko eah??)
nak kata salah dr aku...bila masa?? nak kata salah sapa2??
sapa yg bersalah...aikkk..sngat stress...!!
tu la org dah kata...bukan semua org tu layak jd kawan kan......ada yg mcm parasit je..
bila susah bru nak minta itu, ini,,n pelbagai lagi...
so ada aku kesah...janji aku ok dengan idup aku...
bukan nak bangga diri ke apa...
iyer la semua org de kesilapan n kekurangan
jgn la disebabkn kelebihan YG ada tu kita jd sombong n bongkak...
n slalo x nak mengalah sekiranyer kita mmg salah...
kalau ko de masalah, apa masalhnyer???
ni x..nak cr pasal ngan semua org...x paham aku~~~
tgk la...dr 10000 kwn maybe akn jd 0.00001 kwn..
yer la dah semua meluat ngan perangai ko YG mcm BAGUs sngat kan...
kalu ko bgus sngat x pe la gak...ni ckp je lebey....
bg aku, aku x kesah...ko nak sombong ke, bangga ke, ingat diri hebat ke...n seumpanyer...
tp beringat la...hidup nie ada naik turun..
bila naik, ko puas la senyum...
tp bila dah turun, time tu aku plak akan senyum....walaupun pd hakikatnyer sngat sukar nak senyum..tp disebabkan kebongkakn diri, aku paksa diri aku tuk senyum!!!!
pesanan dr aku: andai apa perbuatan diri aku yg x berkenan dihati sapa2 yg baca ni, just gtau je direct...eh rizz,,,aku x puas hati la dgn ko...[ckp je pasal pe]..
jgn nak simpan2 blkg...x baik~~~
n buat semua org yg baca ni...aku minta maaf la kalau aku ni byk sakitkan hati sama de secara langsung n x langsung....(**)...diriku bukan la hebat mana pown..biasa2 je...

3 ulasan:

ayano shirahata berkata...

btul2 emo ko kali ni rezz...
hihhi... take it cool...
ada ku kesah??? hihihi

Izzatul Huda berkata...

jangan emo2 rezz..... ni sume sindrom final year..heheh

Rezz Fukumoto berkata...

ayano: emo la....hehehe..xde la..kekadang benda nie dtg dlm hdiup kita la... ermm
huda: ye ke...biasa la tue...sikap org kita x leh agak...ingat muka je baik..tp dalaman...aduiiii naaaa..hancussss....(^^)

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!