Selasa, 3 Ogos 2010

ekologi akuatik....(^^)



salam...hari ini (4ogos 2010) kita org ada sampling lab ekologi akutik SBD3601
hari we ols just ambik sampling ttg diversity of Aquatic Macrophytes jew sekitar kolam2 UMT..
dalam group aku antara ahli2 nyer adalah iwe, sufini, ain cute, fatin, nik, dan huda...
tugas we ols utk sampling kali nie just ambik beberapa tumbuhan2 yg ada dekat sekitar dalam dan luar kolam. Antaranya kangkung, kiambang, rumput2 dan ada lagi spesies dier..x ingat..(^^)
lepas je abis sampling, we ols ada rombongan cik kiah ke kedai makan nama nyer drg la bebudak nie panggil mcFLY..(ALa2 McD kowT)..


ini merupakan cth sample yang telah dilakukan oleh budak biologi marin ( hariri n the GAnG)!!!
lawa la korunk buatTTTT!~~~nasib we ols x yah buat mcm nie..just report ok!!!

ini lah lokasi yg sngat strategik utk we ols ambik sample...
air dier x la busyuk sngat!!~~ hik33



masa makan!~~~ kat mCflY..sedap gakz n paling penting murah ok!~~


ni lah mangsa2 kelaparan makhluk2 tuhan paling x seksi...hik2...makan2 sampai kenyang..tambah2 nasik!!!!!!! yeah3
apa2 pown we learn benda baru hari ini....iaitu pentingnya diversiti akuatik kepda kehidupan...(^^)...(^^)


Tiada ulasan:

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!