Selasa, 16 Mac 2010

usAHawan oh usahaWAN

salam...buat semua....!!
entri kali ni berbicara soal usahawan...
erm..mulanyer mcm best!!
best sngattt.....
tapi....no komen!!!


esok bermula dah hari ekspo UsahawaN akU...
staRT jam 8-5 petANg...lama lol!!
ntah la kenapa lama sngat!!!
tak paham....

apa pun pasal usahawan nie..byk org tension..
pasal R.P la...poster la...financial la...

kena siap semua...tp group aku bole la...
siap juga...tak la sehebat group lain...'
biasa2 jeee...esok penentu...kat ekspo tu
harap2 boleh bentang dgn baik...
sebaik yg boleh...
good luck tu team akuuu
sufini, wa and ain cute...do the best 4 our team eakk
aku tau kita boleh..walaupun byk dugaan mendatang kan...


ni merupakan logo syarikat aku.....jual
ikan laga jew....lawa kan!~~ wa yang buat nie...
walaupun simple je logo..janji ada kan...
byk lagi pic yang lawa2....antaranyerr::------>>>>

semoga team aku berjaya dgn produk2 ikan laga ini!~~ jemput la dtg ke pameran ekspo kat dewan sultan mizan eak... jumpa di sana!~~~
ekspo nie berlangsung 2 hari huhu (^^)







2 ulasan:

Izzatul Huda berkata...

nasib bek time aku dulu takde ekspo2 ni..huhu.
pepun, all the best tuk korang^^

Rezz Fukumoto berkata...

tu la..dah hbis pown huda..penat juga lah benda nie..janji dapat A dah la!~

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!