Khamis, 11 Mac 2010

AGM double helix

saja je nak bukak citer....
pasal AGM kelab aku...DHC
malm kelmarin...
sedey bila dtg!!!
yer la ingat gempak la agm tahun nie...
sekali yg dtg mak oiiii ramai lagi kot budak tadika kat tabika kemas!~~
huhu..tension3....
majlis tue di rasmikan oleh timb dekat Dr aziz...cik norasmah pon ada skali...
erm..apa2 pon majlis nie akan jd vogue kalau pelajar tahun1,2 dan3...
pengacara majlis dah vogue..siap ada suruhanjaya pilihan\raya lagi...
harap2...next AGm tuk Double Helix tak mcm season kali nie!~~
huwa...huwa..huwa...
keputusan pown di umumkan...
president kita di menangi oleh Ariff azwan...
pogee menang timblan president...
fana meor gading menang bendahari..
manakala ecah rock sebagai setiausha yg sentiasa berusaha!~~ ye ke.... tgk la mcm mana kan,...
apa2 pown tahniah la sapa yg menang!!
so pandai2 la jalankan tugas...
hehehe...hidup DHC!!! DHC!!!!
hbis je AGM...g library..tgk helmy n james...
persiapan tuk debat integriti kat UMS...mlm nie dah jalan kowt..
sedey tak dapat hantar ke airpot...takpe la....slmt jaln je la mampu aku ucap,,
harap2 bjaya menaikan ranking dunia!~~ hehehe....
12 hb plak ada meeting.. 1 st year yg buat...
depa buat kat riyaz heritage resort and spa!~
mmg best tempat nie!~~
temanyer kali nie glamour night...rasanyer
aku pakai biasa2 je kot..ye la di saat akhir terpaksa pergi....( pergi~lagu aizat!~)
sapa la menang king and queen nie..best nyer kalau aku yg jd juri!~~~ ahahahaha

2 ulasan:

TMUkmkd berkata...

kenapa tak ramai?

Rezz Fukumoto berkata...

yer la...kata mereka ada yang malas la..ada test la...so tu je alasan tak mau datang..yang terkilan nyer mereka2 ini ahli kelab..kalau macam tu baik tak payah jadi ahli kelab..btul tak??

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!