Ahad, 23 Ogos 2009

selamat berpuasa...


salam ramadhan buat semua bloggersss!!!
bagaimana kah hari pertama puasa?? mesti best kan..ye la dah lama tak brpuasa..so di bulan ramadhan nie la kita di uji utk puasa...apa yg penting time puasa nie adlh niat tu kena jaga..bukan stakat tak makn n minum..tp tingkah laku juga harus di jaga..so pandai2 la jaga tingkah laku ok..jgn nak lepas je ckp tue..tau la korg puasa..aku pun puasa juga..tp mulut still dalam kawalan ketat ok... lupa..aku nak wish slamat bpuasa kpd kengkawan aku Sjana muda sains ( sains Biologi) tahun 1,2, dan 3..slmat bpuasa...nanti kelab double helix akan buat majlis berbuka puasa brsama jabatan kan..so bley la buka puasa ramai2!...nanti join la bebudak bio smua...k la nak g kelas nie..nant paparazie post lg brita ok... salam!~~~

2 ulasan:

farish sinclair berkata...

slmt bpose rezz:p

Rezz Fukumoto berkata...

yer sama2 tq!!

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!