Selasa, 23 Disember 2008

sEm 2 dAH beRMULA!!!!

akum semua....di kesempatan tgh online nie aku pon mcm bloggers2 lain lak gak nak update blog...kang kena komen g tak pndai nak update blog..kan helmy!!!!! hehehe...apa2 pon sem satu dah pergi maka dtg plak sem bru..sem 2 lg mencabar kata fauzii..bak kata pepatah yg lalu usah di kenang yg baru harus diperhatikan..tak tau lah ada ke tak de pepatah tu...nasrul mungkin tau kot..he2..jgn marah ah!!!
bg yg dapat result bgus tu tahniah la di ucapkan,yg kureng baik mcm aku nie cuba lg lah kan..mmg itu lumrahnya...kata din, gagal sekali bkn makna gagal selama2 nya kan.. tp realiti nya slalu tak di jangka...hehehe.tp aku pcy sem 2 ni semua ada harapan bru,misi bru,gaya blajar yg bru n gak watak yg bru mcm aku gak lah..kan luqman!!! pd senior semua gak aku ucapkan tahniah k...huda,dj,jijah,james,ali,shahrul,faz,n sumer....hoho.. rasa nya tu je lah bah yg nak ku gtau tu..pape nanti aku post g k... sory blog akhir2 ni tak de perubahan ....(",)rizz

Tiada ulasan:

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!