Sabtu, 15 November 2008

BeRMUla NYa CUtI SEMEsteR 1

asalamualaikum..

bermulanya tanggal 21 haribulan nie.. maka bermulanya cuti bg semerter 1 kemasukan sesi 2008/2009.. bg pelajar tahun 1 yg tak sabar untuk pulang kerumah utk berjumpa dengan keluarga yang tersayang...termasuk juga saya yang tinggal nun jauh di negeri di bawah bayu..(sabah)..memang di nantikan...
tapi apa yang penting pada cuti ni dapatlah memanfaatkan waktu yang sesingkat ini dengan mengisi masa lapang yg ada...tetapi kebanyakkan pelajar pulang bercuti atas dasar ingin berjumpa keluarga yang tercinta dan juga teman2 lama..
malah ada yang tak balik awal di sebabkan pergi ke UIA untk petndingan debat..Umt hantar seramai 4 pasukan debat yang disertai oleh pelajar tahun 1,2 dan 3 .. dengan kegigihan mereka berdebat di harap wakil umt pada tahun ini tidak akan mengecewakan dalam pertandingan yang amat berprestij itu..bkn tu saja , ada gakz yang pergi ke UPM utk mengikuti festival zapin pringkat universiti. tp malang nya aku terlepas untuk menyertai kedua-dua pertandingan tersebut di sebabkan aku nak balik sabah..hehe..lg pun time raya hari tu aku kan tak balik, maka time ni lah saja aku boleh balik ke rumah yang telah ku tinggalkan selama 6 bulan itu..harap2 selepas cuti ni kita punyai azam dan semangat baru untuk berjuang sebagai seorang pelajar universiti...amin...
tambahan pula pada kali ni merupakan kali pertama aku pulang kesabah bersama-sama rakan-rakan yang menuntut di UMT ni untk pulang bersama2..hehe mmg best time tu..banyak lah perancangan bila balik ni antaranya nak buat medical check-up yang telah lama tertunggak untuk di hantar ke pusat kesihatan pljar, nak pi jumpa kwan2 lama yang sudah ku lupa bentuk badan mreka..ntah2 ada yang bertambah dan ada yg berkurang kan..sama2 lah kita nantikan... Bagi bebudak sains biologi thun 1, semoga cuti ini mampu untuk diisi dengan pelbagai aktiviti yang menarik..jgn cari masalah sudah...hahahaha. pada my fren helmy,din,poo-gee,nasrul,hamka,dj,huda,wani,jijot n yg seangkatan dengannya bila p royal tu ingat2 lah aku di gunung kinabalu okay...hehehe
itu saja buat coretan kali ni...tangan pun dah letih menaip ni, so nak tidor dlu k....akum..bubye...good luck eh u all....

Tiada ulasan:

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!