Khamis, 31 Mac 2011

urm!!

hari ni..aku x pi kelas anatomi...(ntah la ni kali yg keberapa??) jgn melebihi had yg ditetapkan dah la...aku tau ada kelas..tp mata nie berat la nak bangun kan...lg pon bukan aku sorg je x pi...helmy pon x pi gak...sama mcm aku... td drg ckp Dr. dah hbiskan 2 bab..so tgl 3 bab lagi...(bab10,11 & 12)... OMG!!! xper..baca slide je lepas ni...(^^).... n minggu depan test2...(6bab kena baca) ---->matai la aku!!!

hari ni juga kena antar smple kat Sv....dia nak bwk g UM katanyer..nak sequencing....nak x nak kena gak g kampus sebab nak antar kan.....kalau boleh sms ke sample tu x lah penat aku nak berjalan bagai!!! dah la hujan memanjang!! teNsi M** N**!!! (TMN)!!!

pastu...ptg aku stay kat MSb ngan geng2 nyamuk...berbicara gosip2 panas dunia nyamuk!! sapa x kenal mush nyamuk n suzana nyamuk...walaupun ayu nyamuk dtg kejap je kan...janji ada gak citer hot2 yg perlu aku sedooTT!! tet!!! ye la..lepas je aku siap lab work dah x jumpa dah geng2 nyamuk...hihi...(**)

ptg plak xde wat apa2...melepak je kat bilik sorg2 smbil tgk citer yg bru sedoot kat suzana!!! gelak2 aku sorg2 kat bilik...rumet aku xdew,,,g mana ntah...aku plak penyebok kn mcm org tu! hahaha....janji malam ni aku nak siapkan discussion tuk fyp aku...smpai kehari ni bab tu la yg payah sngat nak siap...bebal org kata!!! pd hal aku yg pemalas kowt!!! gedik tol!

minggu ni keje x la byk sngat nak buat..cuma byk presentation je...polisi, eop, n komunikasi!! TMN skali lagi aku!! dah lah group komunikasi aku mcm hampeh...xtau la nak ckp...kejesama mcm xde je...ish3....pening2 360 darjah!!! ahad ni dah present...satu apa pown x buat lg...jgn Encik mAdi marah dah la..dpt telur siot!!! hehe.....(^^)!!

apa2 pon x lama lg dah nak hbis blajr.. hehe dah nak grad!! harap2 xde la halangan tuk menghabiskan sisa2 hidup kat UMt nie....semoga smuanyer bjalan lancar kan!!! (cayok2 rezz!!)

bila la detik ni?????

Tiada ulasan:

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!