Isnin, 3 Januari 2011

"Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway"



thanks kimon...sebab tagged aku..
walaupon hadiah nyer s seberapa
tp kalau dpt ok gak kan...hehehe

Ok, syarat-syarat yang ditetapkan pun bukannya susah sangat. Korang yang nak join tu, korang boleh la lawat blog beliau. Click kat SINI. Ok, kalau malas nak click, mai aku cerita. baca sampai habis noh..hik3... antara syarat-syaratnya, korang mesti menjadi follower beliau (Wajib). Kemudian, korang kena amik banner macam kat atas tu, then letak dalam entry korang and juga letak kat sidbar korang. Pastu Tag 4 orang follower korang. (mai tengok sapa yang bertuah yang aku tag sat gi). Lepas dah tag, korang kena mention kat blogger yang korang tag tu kat entry terbaru mereka. Pas dah siap. korang tinggalkan link pasal entry yang korang join contest ni kat comment si pengganjur iaitu encik Izamir Ridzwan sendiri. Ok. dah faham? jom tengok sapa yang au nak tag (4 orang).

|
|
|
|
1. iqbal hamzah
2. luqman abu bakar
3.ain sarawak
4.si gardies gerndoot

3 ulasan:

luqman berkata...

rajin la u olz main tagging bagai

MisZ Aien berkata...

ko tag aku baLIK meh..hihi...

nanti la join.

Rezz Fukumoto berkata...

luq: ye la..kan sem nie x busyyy
ain: erk!

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!