Sabtu, 22 Januari 2011

hari senamrobik umt




pagi nie...giGIH ok bangun pagi seawal alam..
semalam huda n faz ajak g senamrobik!!
bukan rezz je...alep, riri, mumu, n abg n akak felo ada skali ok!
mula2 malas nak pi..dah depa ajak...so beriya la
nak pi gak...~~
ni merupakan anjuran pertama pusat sukan
buat senamrobik...
komen rezz....ok la buat program2 mcm ni...cuma??
ada cuma ok~~
mcm x best sebab sekejp sngat diaorg buat..slalu nya dlm 20 minit..
td mcm x smpai sepuluh minit je...
hik3...sory jgn marah krew2 senam td eh!!!
lepas ni group rezz nak buat senam seni berkala~~ kalau
jd la...suh riri BIOm yg handle...hik3...
apa2 pown best gak senam td...ramai giler..dak laki sket je yg pi...
mesti ngah tido kowt...biasa la kaum2 laki ni susah sket nak join program2
berbtk riadah mcm senamrobik nie/...ada pon segelintir je plaja laki...
lepas ni, nak cdgkan kat unit sukan UMT...
buat la senamrobik ni seminggu 2kali ke...
bru best!! dr duduk bilik je kan x wat pe...kui3......

2 ulasan:

TMUkmkd berkata...

pergh rajin tu umt nak berjoget :D

Rezz Fukumoto berkata...

TMUkmKD: ewah2...jom la...best apa...sihat sepanjang hayat kowt...jom la join!!!!

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!