Jumaat, 17 Disember 2010

jalan jalan cari pasal!


hari ni 17/12/2010..
13 hari lagi nak masuk tahun baru 2011
hari ni hari jumaat..sejuk je rasanyer!
plan hari ni nak duk bilik je...siapkn log book..
tp lain lak jd nyer..
mari sy bercerita kpd anda!
http://www.emocutez.com

lepas sembhyg jumaat ngan lukman n kwn dier..
we olz plan nak g muzium..
aku x pernah g lagi g muzium tganu ni..walaupon
dah nak 3 tahun duk ganu nie..sedey2!!


dengan bayaran dewasa: RM5 n KANAk: Rm2.00
masuk la kami bertiga -->aku, amJAd, n LUKman!~
nak ajaK AZab [kerabu jambu] dia lak membuta
24 jam!!! huh!
http://www.emocutez.com

masa pi muzium tu..
ada pameran haiwan berbisa~~eyuuu
http://www.emocutez.com
aku ni takut tgk haiwan2 berbisa ni..
terutama ulaR!!
mmg tepat tekaan aku..sebab ada
pertunjukan ular masa kitaorg dtg tu...
tension2!!!
http://www.emocutez.com

ni la pameran tu~~

yg depa ni plak berani je kan..pd hal dlm
hati takot kowt!!!
http://www.emocutez.com
rezz x sempat nak ambik pic kat sini...akak tu jerit la.
di larang ambik pic!!! sentap u ols!!!

ni la muka aku masa pegang ular tu...
rasa nak jerit je time ni,.,
tp budak kecik tu pegang mcm biasa je pon..
geli sioTT~~~ x nak aku pegang lama2!
http://www.emocutez.com

lepas lepak kat muzium, singgah jap g masjid kristal
masjid kebanggan rakyat ganu!! hik3
http://www.emocutez.com

~ngan amjad huhu
~ngan luqman~

lepas g masjid kristal..
perjalnan diteruskan huuh...
nak g makan...tp tentatif g mkan pown
sngat azab!!
http://www.emocutez.com
mula2 nak makan kat sini RADIX FRIED CHICKEN

tapi kesibukn di dlm nya n terpaksa menunggu lama,
so cancel la nak mkn kat sini!!
huh!!!
http://www.emocutez.com
pastu g plak pizza@one skali close!!
g pizza hut plak....masing2 x sure!!
n pi lak CRS...mahal plak!!
last2 KEPci juga jd pilihan!!
http://www.emocutez.com
ramai giler!!
http://www.emocutez.com

n last skali sebelom balik!!
g menyumbangkan suara yg sumbang!!
http://www.emocutez.com

nyanyi 3 lagu je!!

p/s: wah penatnyer x terkata!!!
http://www.emocutez.com

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

10 ulasan:

luqman berkata...

ko kan sora sedap

Rezz Fukumoto berkata...

sedap la sngat...amjad kot..kalah awie okey!~

Izzatul Huda berkata...

eh, ada pamerann haiwan berbisa? wahhhh~~ cm best. nk g r.heheh

p/s: ak penah pgg ular sekali. time tu jerit2 mcm x hengat. giler malu siot....haha

famjad89 berkata...

hahaha...mls la ak nk bbuh kt blog..
ko dgn luqman..bnde same je..hahahah

Rezz Fukumoto berkata...

huda: jom2....smpai 31 je okey! ahakz!

famjad: ala update je la! hik3

MisZ Aien berkata...

rezz..ayu nya ko pegang ular itu.. ular sawa xde ek..ka xboley pegang

cik madu ♥ berkata...

berjalan sakan x ajak aku!!
sampai ati ko~~

(T__T)

Rezz Fukumoto berkata...

auk: ish geli bha aku...ada bah.lagi la besar..pigi la kalau ko mau pegang!

madu: ko kan busy menedit pix jew

cik madu ♥ berkata...

sengal kawww~~

wekkkkkk :P

Miss Kimi berkata...

datang la melawat Pusat Sains Negara..ada pameran Dinosaur..=)

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!