Ahad, 12 September 2010

apa nak jd??


apa la nak jd?? ye la..hari nie raya ke4...xde nak g mana pown...
duk umah je ibarat suri umah jaga anak~~kat umah nie xde keje nak buat~~just dance je..xde la..duduk je on9....alip sama gaks..duk umah je...(**)
minggu depan dah nk hbis cuti...seingat aku ade keje kena buat n antaq..
proposal aku yg bru 70% SIAP..MALAS plak nak buat....
eko lapangan dah siap.. hanya mampu siapkan 15page..itu pon ringkas2 je..
x tau la yg lain~~mesti gempaks kan...ye ke?? ahah........*(^^)V_ pas tu naik nie gak de test..belambak plak tu..mana nak g sampling fyp g~~~
ahhhhhhhhhhh tension nyer byk keje x settle g..
ini ke cabaran utk final year..tgk bebudak lain mcm senang je...xper la..lain org lain projek..aku ngan projek aku..harap2 aku berjaya la hendaknyer~~~
sebab ni final year dh~~~

k lah nie je mampu nak coret..nak rehat2 jap~~
p/s: kengkawn yg nak blik UMt tu bwk la kuih byk sket eah~~~huhu

Tiada ulasan:

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!