Rabu, 15 April 2009

MY car


akum..wah mcm baru je menjelma semula setelah mengharungi 4 paper final..huhu..mmg penat giler rasanya tapi tak mengapa...sebab tinggal 2 paper lagi yg belum settle nie..kenegaraan malaysia dan juga basic microbiology...hehe..sambil merenung luar jendela yg tgh hujan tu, teringat plak kat keta yg slalu guna bila di kk dulu..huhu.rasanya dah hampir 5 bulan tak drive nie..huhu..apa2 pun semoga keta nie selamat lah hendaknya sehingga aku sampai kat kk nanti..apa2 pun kpd cosmate yg lain..teruskan lagi utk 2 paper je..hehe pas tu merdeka la kiter utk sem 2 nie..bley enjoy puas2 kan...tak stress lagi ngan nota...huhu
Posted by Picasa

2 ulasan:

rizz berkata...

wahh bwk jejalan pasni ehhe

Rezz Fukumoto berkata...

ok

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!