Isnin, 30 Mac 2009

ExAm..ExAm..ExAm!!!


  • Exam nak dekat..
  • tak buat pon persediaan yg benar2 bersedia! (100% kata org)
  • 6 subjek yang aku ambik sem nie..
  • kimia,mikrob,genetik,kenegaraan,bbm, dan biologi orga 2
  • asgment tak submid lagi
  • apa nak jadi..tolong la!
  • slip dah ambik td ngan helmy, din, dan iwe'
ini menduga aq yang mmg tak da byk masa lagi nak bermain2 kan..itu lah yang sepatutnya mahasiswa pikirkan seawal melangkah kan kaki ke universiti..tp semangat yg tak pernah jemu utk mencuba tetap ku ekalkan dalam hati..( hati malaya ke?) hehe..harap2 boleh buat yg terbaik utk sem 2 nie..(amin)..dah lah carrying mark terutamanya KIMIA lahar giler..huhu..tp takpe...ada 40% lg kn final..(dapat ke 40% tue) huhu..

aku hbis exam pd 23 april, maknanya pas je 23 aku dah free lah just nak tgu masa nak balik sabah je ngan anot n wanni..hehe..satu bas bah kami..lepas tue lama lah tak dapat jumpa kengkawan yg lain.(2 bulan kan cuti ) hehe..sabar je..sms ke..mms ke.. ym ke... apa2 ke...

minggu nie mmg tak ada masa lg nak ym ke apa ke coz consentrate pd study buat revision la..nie pun sekejap je pi on9 coz tension kan..k lah nanti pas exam aku post lagi yg menarik k..

4 ulasan:

rizz berkata...

gd luck rezz for exam hehehe

Jal berkata...

gud luck rezz .... rezz bleh bt time exam.... try maintain 3..... klu bleh try score 3.5 n above ..... Rezz bleh bt..... study smart .....

prasasti_puteri berkata...

~gud luck...!!!~

syazwaney berkata...

huhu rizz.. samala kita tu...

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!