Isnin, 9 Februari 2009

ANNUAL GRAND DINNER 2009


Buat pengetahuan semua,kelab double helix telah mengadakan annual grand dinner kat TER~Terengganu Equestrian Resort pada 20 feb yang lalu...kita org bebudak 1 st year yang buat semua persiapan dr awal hingga ke acara kemuncak majlis tersebut.walau pun ada beberapa masalah yg kita hadapi, tp sy kira itu bukan lah penghalang utk kita dapat buat yg lebih baik di masa akn dtg kan~~~ makanan dier pon best2 n sedap.tak rugi r bayar RM 50.00 huhu~~





ni gambar selepas majlis tu selesai..kami ajk2 terpaksa tidur dkat hotel nie sebab byk lg kerja2 yg blum selesai..pagi esuk kita org balik la~~~hehe
time majlis nie aku jd penari (persembahan pembukaan) and gak jd mc tuk acara permainan!!~~~ dgn priya & iwan~~huhu.pas nie aku ok je kalu jd mc hehe..
so tu je lah nak post nie..nanti paparazie post lg k!!!

4 ulasan:

syazwaney berkata...

mana gmbar aku riz!!

prasasti_puteri berkata...

~bestnya riez...!~
~byr rm50 ja lg tu...~
~hehe...~
~kmi ari tu skit lg smpi rm100 oo...~
~gila2 teda kna support...~
~duit sndri2...~

Rezz Fukumoto berkata...

malas lah aku mau post byk2 nie..huhu penat bah

Rezz Fukumoto berkata...

rm 50 tu pun ok lah..makan lg lah sedap..huhu

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!