Jumaat, 2 Januari 2009

wAh BEST nYEr!!!!!!



asalamualaikum semua...pd 2/01/2009 kelab demi yg telah dikendalikan oleh para senior n Pn.Rozita telah mengadakan sedikit jamuan & BBQ kat rumah Pn.Rozita...terima kasih la byk2...time tu kita pi rumah Pn. jalan kaki jer...aku,din,helmy,nasrul,c james pon ada ngan fad......tgh jalan plak teserempak ngan fauzee yg naik motor... aku pon ikut lah..penat ah nak jalan kaki..so tinggal lah bebudak yg lain berjalan kaki ...hahaha padan muka..(wah jahat nya aku)..sory...
sampai jer kat rumah Pn rozita..jumpa plak ngan geng2 DEMI yg lain...antara nya JIJah,Dj jah LEHEr , HAmkA,KAK inTAn,KAK ERNIE,ali XY N WANi N SEMua AH..anAK2 pN.rozita skali..kita org time tu buat ah keje2 sket like buang sampah...aku ,helmy,n din tembAM...nasRUk n HAMkA plak angKAt tONg GASSS!!! lg berATTT!! tP tu tak pENting..yg penting eNJOY...
ah..ni time kita org nak hidupkan bara arang...nak BBQ kan...tak lah lama nak hidupkan..kejap jer...dgn adanya aku yg bantu tgk..maka menyala lah bara...hehe(jgn MARAH JAmes)...kita buat bbq ayam yg telah diperap tak tau lah brapa hari tp mmg sedap lah...5 bintang lah sy bg...ni time ni helmy,nasrul n ntah kpala sapa tu..just pura2 je busy..sbenarnya aku yg hidupkan bara tu...wah helmy bkn main over lg duduk depan tue!!!! BBq tu kita buat awal..pas sembahyg jumaat bru mkan lah ramai2...


hah gambar tu--------------------------------------------------->>>>>
lihat ayam yg sedap,manis,enak,lazat,nikmat yang telah di panggang oleh kitaorg....tgk ah selipar sapa tu nampak tu?????? cuba you all teka!!!!!
time ni klakar apabila api naik kat ayam tu,, semua org menjerit bagai nak gila terutamnya din tembam hahaha ngan helmy gakzz!!!! mujur tak hangus n hangit....


penat jer makan ayam,tomyam,kek coklat yg di buat oleh huda ni lah keje aku...sampai tertidurr kat khemah ank Pn.rozita...best ah tp panas...coz tak der kipas...hehehe byk mainan lg..siap din & hamka jd pengasuh anak Pn.rozita kejap...riuh rendah dibuatnya!!! mybe drg kangen@rindu ngan suasana like that kan...aku pon mengedik ah gakzz....hahaha...
so, hope fully pas ni kelab DEMI dapat meneruskan lg aktiviti sedemikian bg merapatkan ikatan kekeluargaan antara ahli DEMI n penasihat... yg jauh kita dekatkan, & yang dekat kita Rapatkan....hah macam gitulsah hingga akhir hayat...amin.. ok lah lupa plak pas kita mkn2 tu, Pn rozita & suami ajak ke pantai meremis...mula2 aku tak paham apa makna nya meremis tu, tp skali lihat wah best gakz aktiviti tue..rasa nya tak nak naik dr meremis hehehe..tp gambr time tu tak de..koag lihat lah kat blog2 bebudak yg lain,coz time tu tak bw handpne sebab hujan lebat...k lah tO u all semua JUMPa lag di aktiviti yg lain ok! akum!!!

4 ulasan:

Izzatul Huda berkata...

oit!! nama aku takde pon...sampai ati ko!! (T_T)
kek coklat aku mane? Chetz...

Izzatul Huda berkata...

hahah...sory2..tak perasan ada nama aku..heheh..sedap kan??!!

Rezz Fukumoto berkata...

ada lah nama ko huhun

syazwaney berkata...

aku????

My noZo quEsT boOk

who??

free counters

hi2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

layanz!